Work around the world, not the clock

Waar drink je écht goede koffie? En waar is het tranquillo genoeg om die klus uit te werken? Je wilt goede WiFi en als ‘t kan een fijne sfeer. Wij checken het voor je! We kozen allebei voor een baan waarbij we altijd thuiswerken. Je vindt inspiratie en tips voor je ideale gratis werkplek. Kun je zo nu en dan die kantoormuren even links laten liggen.

Huisstijl Suit & Pie.jpg
Suzanne.JPG

Met haar lach die in gedachten nagalmt als ze de kamer verlaat, is @suzannepollemans een explosie van energie. Wil je een ongezouten mening, kritische blik en een hoop vrolijkheid? Moet je bij haar zijn.

Ze weet álles over de nieuwste hotspots in ons kikkerlandje en test ze maar al te graag voor je uit. Een chique hotel, werkplaats of loods? Met haar werk in de creatieve sector komt ze op bijzondere (werk)plekken. Ze flexwerkt er op los. Daarom is ze de ideale helft van Suit & Pie.

Unknown-3.jpeg

Ze schudt zonder pardon een creatief plan uit haar mouw. En voor een ijzersterke tekst draait ze haar hand niet om. Dat is @lisa_holdijk . 🤍 Altijd bezig met haar plannen en projecten. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien. Oók als ze aan het werk is! 🌍

Lisa geeft communicatietrainingen door het hele land. Zo komt ze overal en test ze erop los. Ze ploft regelmatig met haar laptop bij een heerlijke Suit & Pie hotspot neer. Met Lisa is ’t Suit & Pie-duo compleet.👌🏼